Voedingsadviezen

Overgewicht en de gevolgen daarvan vormen een ernstig gezondheidsprobleem. Daarom doen elk jaar meer dan 2 miljoen Nederlanders een poging om af te vallen. Meestal wordt in eerste instantie succes geboekt, maar daarna volgt de teleurstelling van het opnieuw dikker worden. We spreken dan van het “jo-jo-effect”. Het resultaat slechts tijdelijk, terwijl het er juist om gaat, blijvend een gewicht te...

Gezonde, natuurlijke voeding voert dagelijks de benodigde energie toe, bevordert je spijsvertering en reinigt je lichaam. Het geeft je dié stoffen die zorgen voor vitaliteit en fitheid. Deze vitaliteit heb je nodig voor al je levensactiviteiten. De voordelen van een goede voedselkeuze kun je al na 3 weken ervaren. Maar wat is goed? Welke vetten zijn gunstig en welke niet? Wat is een gezond ontbijt? Is brood gezond? Hoe zit het met de verse vruchtensappen van de supermarkt? Wat is een gezonde bereidingswijze?

 

 Op basis van je persoonlijke situatie krijg je advies over welke voeding je het beste kunt gebruiken om gezond te blijven en te worden.

Kookworkshops  

Gezondheidsdag

Afvalcoaching