Gezondheidsdagen

Een dag voor jezelf, waar aandacht is voor jou als unieke persoon.
Dit uitgebreide programma omvat een brede waaier aan activiteiten en echt alles wat je nodig hebt om intensief te reinigen. Het is niet alleen lichamelijk, maar zeker ook geestelijk een weldaad. Je wordt je weer bewust van je patronen en leert die ook aanpassen aan wat goed voor je voelt. Je levenskracht krijgt een echte impuls. - natuurgeneeskundig consult en voedingsadvies

In deze snelle en veeleisende maatschappij staat de mens vaak langdurig onder druk. Er wordt een constante paraatheid verwacht van ons lichaam en geest. Onze spieren zijn constant gespannen, het kan druk zijn in ons hoofd en er gaat steeds minder energie naar onze vitale organen en onze geestelijke en emotionele levensprocessen. Overtollige afvalstoffen hopen zich op in ons lichaam of onze geest waardoor verstoringen ontstaan in allerlei processen. Dit merk je aan klachten als moe zijn, geen zin om op te staan voor de nieuwe dag, snel geïrriteerd zijn, weinig inspiratie voor je werk / relatie, emoties die zich opstapelen, onrustig en opgejaagd, sneller vatbaar voor ontstekingen of dat je niet meer blij bent met je leven. Er komt steeds meer spanning en daar tegenover steeds minder momenten dat je kunt ontspannen.

Een goede manier om je lichaam en geest te zuiveren en rust te geven is het volgen van een gezondheidsdag(en). Tijdens deze dag(en) ga je minder en natuurlijker eten en drinken waardoor je even op adem kunt komen. Het is ook fijn om tijdens deze dagen je geest op te frissen, je bewust te worden van je patronen, los laten wat je niet meer nodig hebt, spanningen verminderen, oud zeer los te laten waardoor er ruimte mag ontstaan om je leven te bezien vanuit een andere bril. Je bent actief bezig om je gezondheid, welbevinden, zingeving en zelfinzicht te verbeteren waardoor je energieker, vitaler en met nieuwe levensenergie naar huis gaat.

Wat kunnen de effecten van gezondheidsdagen zijn?

- Tijdens deze gezondheidsdagen wordt je lichaam en geest gereinigd. 
  Dit wordt als een weldaad ervaren,
  je krijgt weer nieuwe vitaliteit en
  levenskracht. Je voelt je fitter, frisser,
  schoner, opgewekter en helderder van geest.
- Je kunt het preventief doen om gezondheid te
  behouden maar óók om je genezingsproces te  
  ondersteunen.
- Het geeft geestelijke vernieuwing en meer veerkracht.
- Het kan een dialoog op gang brengen om je
  patronen, gedachten en levensproces te  
  begrijpen.
- Het geeft je bewustwording hoe je
  leef- en eetpatroon is.
- Er ontstaat een innerlijke schoonheid.
- Ontspanning van lichaam en geest

 

Begeleiding

Tijdens deze gezondheidsdagen wordt je begeleid door een team van deskundige natuurgeneeskundige therapeuten. We streven ernaar je zo goed mogelijk te begeleiden in jouw levensproces zodat je weer verbinding maakt met het unieke in jou.
Voor ons is het iedere keer weer bijzonder om te ervaren dat het lichamelijke reinigingsproces en het persoonlijke groeiproces elkaar zo positief beïnvloeden zodat je als "kuurgast"  weer met frisse levenskracht naar huis gaat. We bieden jou een veilige, liefdevolle, sfeervolle en respectvolle omgeving waarin je jezelf mag zijn en je heerlijk mag laten verwennen.

De gezondheidsdag(en) vinden plaats in een prachtige natuurlijke omgeving in een kleine groep van max. 8 personen.