Workshops

Deze cursus van vier dagdelen bied je de mogelijkheid om in contact te komen met jouw unieke zijn. Je ontdekt op een bijzondere manier hoe jouw verdeling over de 4 natuurelementen is en komt zo bij jouw kwaliteiten en valkuilen, jouw denken en handelen, jouw lichaamsbouw en voedingspatroon en ook jouw aanleg voor problemen en klachten. De natuurelementen zijn water, aarde, lucht en vuur.
Overgewicht en de gevolgen daarvan vormen een ernstig gezondheidsprobleem. Diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en slijtage van heupen en knieën zijn o.a. aandoeningen als gevolg van overgewicht. Daarom doen elk jaar meer dan 2 miljoen Nederlanders een poging om af te vallen. Meestal wordt in eerste instantie succes geboekt, maar daarna volgt de teleurstelling.
Pastinaak of postelein. Vast wel eens van gehoord, maar hoe maak je het klaar? Pompoen of aardpeer, te ingewikkeld?

Gezondheidscentrum Mederi organiseert regelmatig workshops natuurlijk koken, afvallen en werp een nieuw licht op je leven. Hieronder vind je ons actuele aanbod. Natuurlijk is het ook mogelijk om maatwerk workshops samen te stellen. Kijk regelmatig op deze website voor actuele informatie.