Vitaliteit met gezonde, natuurlijke groenten

Pastinaak of aardpeer? Vast wel eens van gehoord, maar hoe maak je ze klaar? Pompoen of rode biet, te ingewikkeld?
 

Tijdens de workshop "Vitaliteit met gezonde, natuurlijke voeding" ontdek je dat elke groente op een verrassende, eenvoudige en smakelijke manier is te bereiden. Ieder jaargetijde brengt nieuwe thema’s met zich mee met uitsluitend biologische seizoensgroenten, verse kruiden uit eigen kruidentuin en lokale producten waarmee we een lekkere, gevarieerde, vegetarische maaltijd bereiden. Ontdek met deze kookworkshop alles over pure smaak, kleur, de kracht van eenvoud, vergeten groenten en streekproducten in relatie tot onze gezondheid.

Tijdens de kookworkshop maakt ieder 1 of 2 verschillende groentegerechten klaar. Na afloop gaan we samen uitgebreid proeven en genieten van een (h)eerlijk diner / lunch / tapas / nagerecht. Elke deelnemer krijgt de recepten mee om thuis mensen te verrassen en verwennen. We werken in groepen van max. 8 personen.

De kookworkshops zijn ook geschikt als teambuilding activiteit voor bedrijven en groepen. Koken is samenwerken en ontdekken, proeven en ervaren, genieten en inspiratie opdoen. 

 

Waar

Ophoven 6, Echt

 

Wanneer

11 april : DWARS DOOR HET VOORJAAR

17 april : BROOD BAKKEN – VOLGEBOEKT

16 mei  : PUUR, GEZOND BUFFET MET WILDE KRUIDEN

04 juli   :  ZOMERSE GERECHTEN VOL ZONNEKRACHT 

 

Kosten

 € 35,-  per dag  van  9.30  -  13.00 uur

 

Tarieven

Neem contact op!